Holiday vibes

Zonnebrilletje op, beentjes omhoog en een koud drankje in de hand. Het is weer tijd voor een nieuwe blog.

Zon, zee, strand & kiten. In Mozambique is het tijd om te relaxen. De laatste 7 weken van onze reis zijn ingegaan, dus we laten het avontuur even voor wat het is. “We gaan relaxen en langs de kust naar Zuid Afrika rijden”. Dat de kust van Mozambique zo’n 3500km lang is hadden we toen nog niet helemaal bedacht. Met “even” langs de kust naar het zuiden rijden, bedoel ik dus eigenlijk: Eindeloos lang rijden over een onverharde weg door het binnenland, want er is in Mozambique geen idyllische kustroute. Drie dagen rijden van zonsopgang tot zonsondergang hebben we ervoor nodig om vanaf het noorden naar onze volgende bestemming in het midden van Mozambique te komen. Gelukkig zijn we bij aankomst in Vilanculos en het zien van onze beach hut aan het strand deze reis snel weer vergeten.

Poeh…dit was even zwaar, maar afgezien van deze 3 dagen is Mozambique alles waar we op gehoopt hadden. Parelwitte stranden, azuurblauwe zee, genoeg wind om te kiten en lobster in overvloed. Een tropische paradijs dat niet mag ontbreken op ieders vakantie wishlist (oordeel zelf, zie foto’s).

Ik kan jullie nu in detail gaan vertellen hoe onze dagen zich vullen met zwemmen, snorkelen, kiten en boottochtjes. Of wat de catch of the day was, maar dat is toch een stuk minder spannend.

Geniet van de foto’s, ik neem nog een duik!


5 reacties op ‘Holiday vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s